Om Osterøy I.L. |Grasrotandel-nr: 975 682 447Innlogging intranett

Ønskjer du meir informasjon om orienteringsgruppa i Osterøy IL kan dei kontaktast på e-post: oil.orientering@gmail.com
Kontaktpersonar i orienteringsgruppa er Ragnhild Balsvik og Per Harald Havnen Johansen.

Bli med på orientering!

På onsdag den 24.august kl 18.00 - 19.00 er det oppstart for orienteringstreninger fra Osterøy friidrettsarena (Hatland). Vi ønsker alle intresserte barn og ungdommer velkommen! 

Les meir

Suksess med nye drakter på hovedløpet

I helga brakte det løs med hovedløpet og hovedløpssprint i orientering på Konnerud i Drammen. For de som ikke er så bereiste i orienteringsterminologien, kan det opplyses at dette er NM for ungdommer mellom 14 og 16 år. For Osterøy IL stilte det i årets utgave to løpere. Magnus Gjerstad, som var med på sitt andre hovedløp og Fredrik Blichfeldt som debuterte med sitt første.

Les meir

Dags for siste osterøykarusellen før sommaren!

På tirsdag den 14. juni er det siste sjanse å være med på osterøykarusellen før sommaren. Det utloves lettløpt terreng på Vare! Start mellom 18.00 og 19.00. Les meir

Velkommen til Osterøykarusellen løp 3!

Det tredje løpet i Osterøykarusellen går av stabelen på torsdag 2. juni fra badeplassen ved husavatnet.

Les meir

Første KM medalje til Osterøy IL Orientering siden Leif Mjelde?

I helgen avgjordes KM Langdistanse på Fanafjell og Osterøy IL klarte gjennom Magnus Gjerstad å ta den første KM medaljen i orientering siden Leif Mjeldes dager! Vi gratulerer Magnus med en fin tredjeplass i H15-16. Vi gratulerer også leder/coach Per Harald Havnen Johansen med KM guld i seniorklassen.

Les meir

Dags for årets andre osterøykarusell

På onsdag den 18.mai er det dags for orientering igjen på osterøy. Denne gangen er det fellesstart kl. 18.00 fra badeplassen ved brakvatnet. Lang og tøff blir ca 4km, mellomhard er i underkant av 3km og kort og godt er med individuell start på ca 1,5km. Alle er velkomne!

Les meir