Om Osterøy I.L. |Grasrotandel-nr: 975 682 447Innlogging intranett

Ønskjer du meir informasjon om orienteringsgruppa i Osterøy IL kan dei kontaktast på e-post: oil.orientering@gmail.com
Kontaktpersonar i orienteringsgruppa er Ragnhild Balsvik og Per Harald Havnen Johansen.

Første KM medalje til Osterøy IL Orientering siden Leif Mjelde?

I helgen avgjordes KM Langdistanse på Fanafjell og Osterøy IL klarte gjennom Magnus Gjerstad å ta den første KM medaljen i orientering siden Leif Mjeldes dager! Vi gratulerer Magnus med en fin tredjeplass i H15-16. Vi gratulerer også leder/coach Per Harald Havnen Johansen med KM guld i seniorklassen.

Les meir

Dags for årets andre osterøykarusell

På onsdag den 18.mai er det dags for orientering igjen på osterøy. Denne gangen er det fellesstart kl. 18.00 fra badeplassen ved brakvatnet. Lang og tøff blir ca 4km, mellomhard er i underkant av 3km og kort og godt er med individuell start på ca 1,5km. Alle er velkomne!

Les meir

Osterøykarusellen løp 1

På tirsdag den 3. mai er det dags før årets første Osterøykarusell. Start mellom 18.00 og 18.30 ved Hosanger Montessoriskule. Alle er velkomne! Les meir

Årsmøte i orienteringsgruppen

Torsdagen den 11. februar klokken 18.00 er det årsmøte i Osterøy IL Orientering i klubbhuset på Hatland. Saker til årsmøtet meldes til styret senest fredag den 5. februari på mail oil.orientering@gmail.com.

Les meir

Bli med på orientering!

Her er all informasjon dere trenger om orienteringstreningene som starter på tirsdag! Kom og vær med!

Les meir

Innetrening med o-gruppa begynner tirsdag 17. november

Tirsdag 17. november begynner fast innetrening med o-gruppa. Oppmøte blir klokka 18.00 i aulaen på ungdomsskolen. Mer info om selve treningene kommer senere. Les meir