Om Osterøy I.L. |Grasrotandel-nr: 975 682 447Innlogging intranett

Ønskjer du meir informasjon om orienteringsgruppa i Osterøy IL kan dei kontaktast på e-post: oil.orientering@gmail.com
Kontaktpersonar i orienteringsgruppa er Ragnhild Balsvik og Per Harald Havnen Johansen.

Årsmøte

Årsmøtet i Osterøy Idrottslag vert halde onsdag 15. mars 2017 kl. 19.00 i klubbhuset på Hatland.

Frist for å melde saker er 01. mars. Saker kan meldast til   post@osteroyil.no

Les meir

Innetrening fra onsdag 19. oktober

Onsdag 19. oktober starter orienteringsgruppen opp innetreningen for vintersesongen. Innetreningen foregår på Osterøy Ungdomsskole fra klokka 18.00 til klokka 19.00. Tilbudet er tilrettelagt for aldersgruppen 10-16 år. Velkommen!

Les meir

Dags for finalen på Osterøykarusellen

På onsdag (5. oktober) er det dags for finalen i Osterøykarusellen. Det er lagt opp til en spennende finale med fellesstart for mellom og lang løype. Oppmøte klokken 17.45 på parkeringsplassen ved friidrettsbanen/nedenfor ungdomsskolen, derifra kjører vi til Thunestvedt på Ramberget og går felles derifra. Les meir

Vellykket sprintcup på Valestrandsfossen og neste Osterøykarusell

På tirsdag ble det arrangert et sprintorienteringsløp ved Furubakken stadion i Valestrandsfossen. Løpet var det femte løpet i Bergens sprintcup og 93 løpere møtte til start. Resultatene fra konkurransen finnes her. Les også gjerne reportasjen fra bygdanytt om løpet her.

Ellers så fortsetter treningene for ungdommene på onsdagar kl. 18.00 fra Hatland friidrettsarena. Finalen i Osterøykarusell har blitt flyttet til onsdag den 5. oktober. Oppmøte på hatland klokken 17.45 for felles avreise til start på en hemmelig lokasjon på Lonevågskartet! Håper DU stiller!

Les meir

Velkommen til Osterøykarusellen løp 5!

På onsdag den 31. august er det dags for Osterøykarusellen igjen. Denne gang er det oppmøte på badeplassen ved Husavannet. Start mellom 18.00 - 19.00. Løypelegger John Olav Myking har lagt opp til fin orientering. Det finnes Løyper for alle! Les meir